Zappi Laadpalen

Het opladen van een elektrische auto kan op diverse manieren. Een veelgekozen vorm van opladen is een laadpaal thuis. Het voordeel hiervan is dat u wakker wordt met een volledig opgeladen auto, wat zorgt voor een veilige aankomst op uw bestemming. Bij Laadpaalkoopjes kunt u terecht voor verschillende laadpalen, waaronder de slimme Zappi lader.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Wat maakt de Zappi lader uniek?

Zappi laadpalen zijn onderscheidend omdat ze u de optie geven om te kiezen hoeveel u wilt profiteren van uw zelf opgewekte elektriciteit. Dit maakt de Zappi een “slimme lader”, waardoor het laden nog duurzamer en milieuvriendelijker is. Dit komt doordat er minder elektriciteit van het stroomnet nodig is, aangezien er meer eigen elektriciteit wordt gebruikt.

Drie verschillende programma’s van Zappi

De Zappi lader biedt verschillende opties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de ECO+ modus om volledig op zelf geproduceerde stroom te laden. Het opladen wordt gepauzeerd zodra de eigen productie te laag is. Daarnaast kunt u kiezen voor de slimme modus, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van zelf geproduceerde elektriciteit. Tot slot is er de optie snel laden, waarbij gekozen wordt voor het laden op maximaal vermogen. Hierbij wordt ook automatisch vanuit het net bijgeladen wanneer er te weinig eigen productie is. De maximale capaciteit is 22kW.

Zappi V2 – nog efficiënter in gebruik

Het nieuwste model elektrische lader van Zappi is de Zappi V2. Dit model is nog gemakkelijker te installeren en het dagelijks gebruik van de lader is nog efficiënter. Bovendien biedt het meer inzicht in uw energieverbruik. De Zappi V2 wordt direct geleverd voor gebruik, zonder verborgen kosten of abonnementen.

Zappi Hub – bedien uw lader via een app

De Zappi hub is een aanvullend accessoire voor alle Zappi modellen dat verbonden kan worden met het internet. Door de hub is het mogelijk om de Zappi lader te bedienen en uit te lezen via een mobiele app op uw telefoon of tablet. Bij Laadpaalkoopjes staan we graag voor u klaar om te helpen bij het bedienen van uw Zappi lader.

Zappi Eddi – optimaal gebruik van uw eigen energie

Met de Zappi Eddi wordt de overtollige groene energie van uw PV- of windturbine omgeleid om maximaal gebruik te maken van uw eigen energie voor uw warmwaterboiler en ruimteverwarming. Om de Zappi Eddi gemakkelijk te kunnen in- en uitschakelen, kunt u gebruik maken van de Hub. Voor een optimale werking van de Eddi is het uiteraard noodzakelijk om ook de Hub te hebben.

Zappi Harvi – werken zonder bedrade CT-klem sensor

De Zappi Harvi is een handig apparaat waarmee u draadloos kunt communiceren met uw Zappi of Zappi Eddi. In tegenstelling tot de bedrade CT-klem sensor die vaak nodig is voor het meten van netstroom of eigen productiestroom, is de CT-klem van de Harvi verbonden met de Harvi zelf. Dit betekent dat er geen extra batterijen of stroomkabels nodig zijn om het signaal van de gemeten stroom door te sturen naar de Zappi of de Eddi. De Zappi Harvi is dus een handige oplossing om uw elektrische auto op te laden zonder extra gedoe met kabels of sensoren. Mocht u meer informatie willen over de Zappi Harvi of andere laadpaal accessoires, dan kunt u gerust contact opnemen met Laadpaalkoopjes.

De experts van Laadpaalkoopjes.nl staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden!