Laadpaal Opel Mokka-E

Bent u de trotse eigenaar van een Opel Mokka-E en zoekt u een passende laadpaal? Dan bent u bij Laadpaalkoopjes.nl aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan laadpalen die geschikt zijn voor uw Opel Mokka-E. In deze tekst vertellen we u meer over de specificaties van uw auto en welke laadpalen het beste passen bij uw wensen.

De Opel Mokka-E is een volledig elektrische SUV met een accucapaciteit van 50 kWh en een laadvermogen van maximaal 7.4 kW. Om uw Mokka-E op te laden heeft u een laadpaal nodig met een Type 2 stekker en een laadvermogen van minimaal 7.4 kW. Bij Laadpaalkoopjes.nl hebben we diverse laadpalen in ons assortiment die geschikt zijn voor uw Opel Mokka-E, zoals de Wallbox Copper SB 7.4kW en de EVBox Elvi 7.4kW.

Daarnaast bieden wij bij Laadpaalkoopjes.nl niet alleen passende laadpalen voor uw Opel Mokka-E, maar ook voor andere Opel modellen, zoals de Opel Ampera-e en de Opel Corsa-e. Ons brede assortiment aan laadpalen maakt het mogelijk om voor elk type Opel de juiste laadpaal te vinden.

Bij Laadpaalkoopjes.nl kunt u eenvoudig en snel een laadpaal bestellen voor uw Opel Mokka-E. Wij bieden een ruime keuze aan betaalmethoden en een snelle levering van uw bestelling. Bovendien geven wij deskundig advies en ondersteuning bij het vinden van de juiste laadpaal voor uw Opel Mokka-E.

Bij Laadpaalkoopjes.nl bent u verzekerd van een passende en betrouwbare laadpaal voor uw Opel Mokka-E. Onze laadpalen zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig te bedienen. Zo kunt u altijd snel en gemakkelijk uw Opel Mokka-E opladen en genieten van zorgeloos elektrisch rijden.

Wilt u meer weten over onze laadpalen voor de Opel Mokka-E of heeft u vragen over andere laadpalen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder en zorgen ervoor dat u de juiste laadpaal vindt voor uw Opel Mokka-E.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.