Laadpaal Mitsubishi Outlander PHEV

Voor een optimale laadervaring van uw Mitsubishi Outlander PHEV heeft u een passende laadpaal nodig. Bij Laadpaalkoopjes.nl vindt u een ruim assortiment laadpalen die geschikt zijn voor uw auto.

De Mitsubishi Outlander PHEV heeft een laadvermogen van 3.7 kW en een Type 1 laadkabel. Dit betekent dat u een laadpaal nodig heeft met een maximaal vermogen van 3.7 kW en een Type 1 aansluiting. Gelukkig hebben wij bij Laadpaalkoopjes.nl diverse laadpalen in ons assortiment die aan deze specificaties voldoen. Denk bijvoorbeeld aan de Wallbox Pulsar Plus 3.7kW en de EVBox Elvi 3.7kW.

Bij Laadpaalkoopjes.nl kunt u niet alleen terecht voor een passende laadpaal voor uw Mitsubishi Outlander PHEV, maar ook voor andere Mitsubishi modellen, zoals de Mitsubishi i-MiEV, Mitsubishi Outlander en de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV. Ons ruime assortiment maakt het mogelijk om voor elk type Mitsubishi de juiste laadpaal te vinden.

Het bestellen van een laadpaal voor uw Mitsubishi Outlander PHEV bij Laadpaalkoopjes.nl is eenvoudig en snel. Wij bieden diverse betaalmethoden en zorgen voor een snelle levering van uw bestelling. Ook kunt u bij ons terecht voor deskundig advies en ondersteuning bij het vinden van de juiste laadpaal voor uw auto.

Kortom, bij Laadpaalkoopjes.nl bent u verzekerd van een betrouwbare laadpaal die perfect past bij uw Mitsubishi Outlander PHEV of ander Mitsubishi model.

 

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.