Webasto Laadpalen

Bent u op zoek naar een betrouwbare laadpaal van het Duitse merk Webasto? Dan bent u bij Laadpaalkoopjes aan het juiste adres. Webasto laadstations hebben een elegant design en zijn ontworpen voor dagelijks gebruik, met een laadvermogen tot 11 of 22 kW. Ze voldoen aan alle huidige standaarden en veiligheidsnormen die nodig zijn voor optimaal laden met een laadpaal thuis.

Door de vaste laadkabel van Webasto laadpaal kunt u uw elektrische voertuig eenvoudig en op een comfortabele manier opladen. Met de sleutelschakelaar kunt u het laadstation makkelijk en eenvoudig vergrendelen of ontgrendelen.

Met behulp van het Webasto ChargeConnect back-end kunt u uw laadstation eenvoudig op afstand beheren en bedienen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Professionaliteit van Webasto laadpalen

Webasto is een wereldwijde innovatieve Duits systeempartner voor bijna alle autofabrikanten en behoort tot de 100 grootste leveranciers.

De kernactiviteiten van Webasto omvatten een breed scala aan producten voor autofabrikanten zoals oplaadoplossingen voor hybride en elektrische auto’s. Bij Laadpaalkoopjes werken we samen met Webasto om producten van de beste kwaliteit te kunnen bieden. Dit geldt uiteraard voor al onze laadpaal merken.

Webasto Pure bekroond met de Plus X Award

Het Webasto Pure laadstation met een vaste type 2 laadkabel maakt het mogelijk om uw elektrische voertuigen op te laden met vermogens van 3,7 kW tot 22 kW. Het vermogen kunt u zelf instellen.

Hierdoor kunt u uw elektrische auto snel, veilig en comfortabel opladen met het hoogwaardige Webasto laadstation. Bovendien biedt de laadpaal een garantie van maar liefst 5 jaar, waardoor u verzekerd bent van maximale kwaliteit en veiligheid. De robuuste en betrouwbare Webasto laadstations, met een laadvermogen tot 11 of 22 kW, voldoen aan alle huidige standaarden en veiligheidsnormen die nodig zijn voor optimaal laden met een laadpaal thuis. Webasto laadpaal maakt het laden van uw voertuig eenvoudig en comfortabel. 

Meer informatie? Stuur een e-mail naar klantenservice@laadpaalkoopjes.nl. Onze experts staan voor u klaar.