Laadpaal met pasjessysteem

Een laadpaal met een pasjessysteem is een handige manier om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot de laadpaal. Dit systeem wordt vaak gebruikt bij semi-openbare locaties, zoals bedrijfspanden, parkeerterreinen of appartementencomplexen waar meerdere gebruikers de laadpaal kunnen gebruiken.

Bij het pasjessysteem wordt er gebruik gemaakt van een laadpas of een RFID-tag. De gebruiker kan met de pas of tag de laadpaal ontgrendelen en starten met het opladen van zijn of haar elektrische auto. Zo kan er precies bijgehouden worden wie er gebruik maakt van de laadpaal en hoeveel er geladen wordt. Dit maakt het mogelijk om de laadkosten te verdelen of door te berekenen aan de juiste persoon of organisatie.

Bij Laadpaalkoopjes hebben we verschillende laadpalen met een pasjessysteem in ons assortiment. Zo bieden we bijvoorbeeld de Webasto Pure laadpaal met een ingebouwd pasjessysteem aan. Deze laadpaal is geschikt voor thuis- en zakelijk gebruik en heeft een maximaal laadvermogen van 22 kW.

Ook de Alfen Eve Single Pro-line laadpaal is verkrijgbaar met een pasjessysteem. Deze laadpaal heeft een mooi en compact design en is ideaal voor semi-openbare locaties. De laadpaal heeft een maximaal laadvermogen van 22 kW en kan worden geleverd met verschillende aansluitkabels.

Bij Laadpaalkoopjes begrijpen we dat het kiezen van de juiste laadpaal lastig kan zijn. Daarom staan onze specialisten klaar om u te voorzien van vrijblijvend advies over de meest geschikte laadpaal voor uw situatie. We leveren hoogwaardige laadpalen van verschillende merken, zoals Alfen, New Motion, Evbox en Zappi. Daarnaast bieden we complete montagepakketten en installatie door onze gespecialiseerde monteurs. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies over onze laadpalen met pasjessysteem.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.