Walbox laadpalen

Als u in het bezit bent van een elektrische auto, is het vanzelfsprekend dat u op zoek gaat naar een betrouwbare en efficiënte manier om deze op te laden. Een Wallbox laadpaal is daarvoor een uitstekende oplossing. In dit artikel leest u alles wat u moet weten over Wallbox laadpalen, inclusief de voordelen en de verschillen met andere soorten laadpalen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De voordelen van een Wallbox laadpaal

Wallbox laadpalen zijn compact en kunnen eenvoudig aan de muur worden bevestigd. Daarnaast zijn ze voorzien van hightech toepassingen die het gebruiksgemak verbeteren. Dit maakt het opladen van uw elektrische auto even laagdrempelig als tanken bij een benzinepomp. Een groot voordeel van een Wallbox laadpaal is dat deze niet veel ruimte inneemt en subtiel is weggewerkt bij de muur. Hierdoor heeft u geen last van een nadrukkelijk aanwezige laadpaal in het straatbeeld.

Wallbox laadpalen online bestellen bij Laadpaalkoopjes.nl

Als u op zoek bent naar een Wallbox laadpaal, kunt u terecht bij Laadpaal Koopjes. In ons assortiment vindt u verschillende Wallbox laadpalen die geschikt zijn voor thuisgebruik. U kunt kiezen uit een 1 fase of 3 fase aansluiting en verschillende merken. Als u een bestelling plaatst voor 17.00 uur, wordt deze nog dezelfde dag verzonden. Bovendien bieden wij maar liefst 2 jaar garantie op al onze producten en kunnen wij ook de installatie van de laadpaal voor u verzorgen.

Wallbox of vrijstaande laadpaal?

Als u een elektrische auto heeft aangeschaft, moet u ook een oplader hebben om deze thuis op te laden. Bij het maken van een keuze tussen een Wallbox laadpaal of een vrijstaande laadpaal zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Zo is de beschikbare ruimte op uw terrein van belang, evenals de afstand tot de meterkast en het aantal elektrische auto’s dat u heeft of verwacht te hebben. In dit artikel leest u meer over de voor- en nadelen van een Wallbox laadpaal ten opzichte van een vrijstaande laadpaal.

Wallbox laadpaal bij u thuis of op het werk

Als u eigenaar bent van een eigen grond, kunt u vrij kiezen waar u een laadpaal plaatst. Dit geldt ook als u een bedrijf heeft en een oplaadpunt wilt creëren voor collega’s en klanten die elektrisch rijden. Het is echter wel belangrijk om te letten op bijvoorbeeld de locatie van uw meterkast ten opzichte van de parkeerplaats. In dit artikel leest u meer over de verschillende opties voor het plaatsen van een Wallbox laadpaal bij u thuis of op het werk.


Zelf installeren of laten doen?

Hoewel het mogelijk is om een Wallbox laadpaal zelf te installeren, kleven er wel risico’s aan. Zo moet u verstand hebben van elektra en vereist de klus veel precisie en nauwkeurigheid. Het is dan ook verstandiger om de laadpaal door een professionele installateur te laten installeren. Bij Laadpaalkoopjes.nl hebben onze installateurs jarenlange ervaring met elektra en het installeren van laadpalen. Zo kunnen we in elke situatie advies op maat bieden en een vakkundige installatie garanderen.

Een Wallbox laadpaal kopen en installeren

Bij Laadpaalkoopjes.nl kunt u niet alleen een Wallbox laadpaal kopen, maar ook laten installeren door een professionele installateur. Zo bent u verzekerd van een vakkundige installatie en heeft u altijd een servicepartner die beschikbaar is om u te helpen in geval van problemen. Als u echter zelf handig bent en verstand heeft van elektra, kunt u er ook voor kiezen om de laadpaal zonder installatie te kopen.

Wat zijn de installatiekosten?

Bij de installatie van een Wallbox laadpaal komen kosten kijken. De installatiekosten worden beïnvloed door de afstand tussen de laadpaal en de meterkast en de plaatsing van de voedingskabel. Hoe verder de laadpaal bij de meterkast vandaan staat, hoe hoger de installatiekosten zullen zijn. Vraag daarom altijd een vrijblijvende offerte aan bij Laadpaalkoopjes.nl voor een persoonlijke prijsopgave.

Meer informatie nodig over de installatie van uw laadpaal? Stuur ons gerust een mail via Info@laadpaalkoopjes.nl. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bij Laadpaalkoopjes profiteert u niet alleen van scherpe prijzen, maar ook van een uitstekende service.