Laadpaal Hyundai Kona

Bent u op zoek naar een geschikte laadpaal voor uw Hyundai Kona? Dan helpen wij u graag verder! Met onze ruime ervaring in het adviseren en installeren van laadpalen voor verschillende automerken, kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte laadpaal voor uw Hyundai Kona.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Laadvermogen Hyundai Kona 

De Hyundai Kona is een volledig elektrische auto met een maximaal AC laadvermogen van 7.2 kW en een bruikbare accucapaciteit van 64 kWh. Het is daarom belangrijk om een laadpaal te kiezen die compatibel is met deze specificaties. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende merken en modellen laadpalen die passen bij uw behoeften en wensen.

Een belangrijk aspect bij het kiezen van een laadpaal voor uw Hyundai Kona is het vermogen van de laadpaal. De meest voorkomende laadpalen zijn 3.7 kW, 7.4 kW, 11 kW en 22 kW. Met een 7.2 kW laadvermogen is het aan te raden om te kiezen voor een laadpaal van minimaal 7.4 kW, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de laadsnelheid van uw auto. Bij ons kunt u terecht voor verschillende merken laadpalen met verschillende vermogens, zodat u altijd een laadpaal vindt die past bij uw budget en wensen.

Aansluiting laadpaal aan meterkast

Een ander belangrijk aspect bij het kiezen van een laadpaal voor uw Hyundai Kona is de aansluiting van de laadpaal op uw meterkast. Een laadpaal met een hoger vermogen vereist een aansluiting met een hoger amperage in uw meterkast. Als uw meterkast niet geschikt is voor een hoger amperage, kunnen wij u helpen met het upgraden van uw meterkast, zodat u de gewenste laadpaal kunt installeren.

Bij ons kunt u rekenen op een uitstekende service en ondersteuning bij de installatie van uw laadpaal. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste laadpaal, verzorgen de installatie en bieden onderhoud en reparatie van uw laadpaal.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende laadpalen die geschikt zijn voor uw Hyundai Kona en voor een vrijblijvende offerte.