Heidelberg laadpalen

Heidelberg, een toonaangevende leverancier van high-tech drukkerijmachines, heeft nu ook een Wallbox ontwikkeld die geschikt is voor particulier en zakelijk gebruik. Met behulp van elektronica-specialisten en apparatenbouwers heeft Heidelberg een hoogwaardig product ontwikkeld dat betrouwbaar en duurzaam is dankzij het gebruik van alleen hoogwaardige onderdelen.

De Heidelberg Wallbox is verkrijgbaar met een laadsnoer van 5 of 7,5 meter en kan worden aangesloten op zowel 1-fase als 3-fase aansluitingen. De laadpaal is ontworpen om te werken met alle nieuwe auto’s die zijn uitgerust met een zogenaamde Mennekes type 2-aansluiting en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

De Wallbox kan worden geïnstalleerd achter een standaard aardlekschakelaar, wat kosten bespaart ten opzichte van de aanschaf van een B-klasse aardlekschakelaar met DC-lekstroomdetectie. Het installatieproces is zeer snel en eenvoudig dankzij de plug-and-go functie van de laadpaal. Bovendien heeft de compacte en robuuste stalen (deels RVS) behuizing een aantrekkelijk design dat bij elke omgeving past.

Om de Heidelberg Wallbox te beveiligen, wordt aangeraden een C16-installatieautomaat te gebruiken voor 1-fase aansluitingen en een 3P+N voor 3-fase aansluitingen, geplaatst achter een standaard 30mA aardlekschakelaar. Een aardlekautomaat (aardlek met automaat ineen) is ook mogelijk.

Verdere kenmerken van de Heidelberg Wallbox zijn onder meer dat het max stroomverbruik instelbaar is van 6A tot 16A in stappen van 2A en dat het voldoet aan voorschriften uit IEC61851-1. De veerklem aansluitingen zorgen voor super snel aansluiten en de beschermingsgraad IP54 biedt extra bescherming tegen weersinvloeden. Met een gewicht van slechts 8 kg is de Wallbox ook zeer gemakkelijk te installeren en te verplaatsen indien nodig.

Bij Laadpaalkoopjes kunt u de Heidelberg Wallbox kopen tegen een zeer gunstige prijs omdat wij rechtstreeks bij de fabrikant afnemen. De Heidelberg Wallbox is bovendien onderhoudsvrij en een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare, duurzame en efficiënte laadpaal.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.