Laadpaal Volvo

Bij Laadpaalkoopjes kunt u terecht voor laadpalen en laadkabels voor verschillende modellen van Volvo. Naast de verkoop van laadpalen bieden wij ook laadpassen en verzorgen wij complete montagepakketten.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Laadpaal thuis voor uw Volvo

Als eigenaar van een elektrische of hybride Volvo weet u hoe belangrijk het is om uw auto regelmatig op te laden om met een volle accu de weg op te gaan. Met een laadpaal van Laadpaalkoopjes hoeft u zich daar geen zorgen meer om te maken. Bovendien hoeft u niet naar een openbaar oplaadpunt te gaan, omdat uw laadpaal veilig bij u thuis staat geparkeerd tijdens het opladen. Wilt u ook genieten van het comfort van een laadpaal bij u thuis? Neem dan contact op met Laadpaalkoopjes!

Een uitgebreid assortiment bij Laadpaalkoopjes

Laadpaalkoopjes levert laadpalen van de hoogste kwaliteit, ook voor uw elektrische of hybride Volvo. In ons brede assortiment vindt u laadpalen van gerenommeerde merken zoals Alfen, New Motion, Evbox, Zappi en Blue Current. Heeft u moeite met het maken van een keuze uit ons uitgebreide aanbod? Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de meest geschikte laadpaal voor uw Volvo. Wij adviseren onze klanten om hun laadpaal altijd te laten installeren door onze gespecialiseerde monteurs. Er moeten namelijk enkele aanpassingen worden gedaan in uw meterkast, dus het is veiliger als u dit niet zelf doet.

Laadpalen met Dynamic Load Balancing

Heeft u een slimme meterkast? Dan raden wij u aan om te kiezen voor een laadpaal met ‘Dynamic Load Balancing’ voor uw Volvo. Tijdens het opladen verbruikt uw auto namelijk grote hoeveelheden stroom. Met behulp van Dynamic Load Balancing wordt de stroomsterkte van uw laadpaal aangepast aan andere grootverbruikers in uw huis, zodat uw meterkast niet overbelast raakt.

Contact met Laadpaalkoopjes.nl
Wilt u een laadpaal kopen voor uw type Volvo? Of heeft u nog vragen over onze producten en diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar klantenservice@laadpaalkoopjes.nl. Bij Laadpaalkoopjes.nl bent u aan het juiste adres voor advies, installatie en levering van uw Volvo laadpaal.