Laadpaal Nissan

Als trotse bezitter van een Nissan Leaf, Qashqai of een andere Nissan EV wilt u natuurlijk snel en gemakkelijk uw auto kunnen opladen. Bij Laadpaalkoopjes.nl bent u aan het juiste adres voor een passende laadpaal voor uw Nissan.

Nissan heeft verschillende modellen met verschillende laadvermogens en laadkabels. Zo heeft de Nissan Leaf bijvoorbeeld een laadvermogen van 7.4 kW en een Type 2 stekker, terwijl de Nissan Qashqai een laadvermogen heeft van 3.7 kW en een Type 1 stekker. Voor elk model hebben wij de juiste laadpaal beschikbaar in ons assortiment.

 

Een voorbeeld van een laadpaal die geschikt is voor de Nissan Leaf is de Wallbox Copper SB 7.4kW. Deze laadpaal heeft een vermogen van 7.4 kW en een Type 2 aansluiting, waardoor het opladen van uw Nissan Leaf sneller gaat. Ook de Webasto Pure laadpaal met een vermogen van 3.7 kW en een Type 1 aansluiting is geschikt voor de Nissan Qashqai.

Bij Laadpaalkoopjes.nl bieden wij niet alleen passende laadpalen voor uw Nissan EV, maar ook voor andere modellen, zoals de Nissan NV200 en de Nissan e-NV200. Ons ruime assortiment aan laadpalen maakt het mogelijk om voor elk type Nissan de juiste laadpaal te vinden.

Bij Laadpaalkoopjes.nl kunt u gemakkelijk en snel een laadpaal bestellen. Wij bieden verschillende betaalmethoden aan en zorgen voor een snelle levering van uw bestelling. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste laadpaal voor uw Nissan en geven advies op maat.

Bij ons bent u verzekerd van een passende en betrouwbare laadpaal voor uw Nissan EV.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.