Laadpaal Toyota

Bent u op zoek naar een passende laadpaal voor uw Toyota? Bij Laadpaalkoopjes.nl hebben we een ruim assortiment aan laadoplossingen die geschikt zijn voor verschillende Toyota modellen.

Toyota heeft momenteel twee elektrische auto’s op de markt, namelijk de Prius plug-in Hybrid en de RAV4 EV. De batterijen van de Prius plug-in Hybrid hebben een bereik van ongeveer 50 kilometer, terwijl de RAV4 EV een actieradius heeft van zo’n 185 kilometer. Toyota heeft aangekondigd dat het in 2020 een elektrisch model wil uitbrengen met een actieradius van 300 kilometer.

Bij Laadpaalkoopjes.nl hebben we laadoplossingen voor diverse Toyota modellen, waaronder de Prius plug-in Hybrid. Deze hybride auto heeft een laadvermogen van 3.7 kW en een laadkabel met een Type 1 stekker. Voor de Prius plug-in Hybrid raden wij een laadpaal aan met een vermogen van maximaal 3.7 kW en een Type 1 aansluiting, zoals de Wallbox Pulsar Plus 3.7kW en de EVBox Elvi 3.7kW.

 

Maar ook voor andere Toyota modellen, zoals de RAV4 EV en de nieuwe elektrische modellen van Toyota in de toekomst, bieden wij passende laadoplossingen. Ons brede assortiment maakt het mogelijk om voor elk type Toyota de juiste laadpaal te vinden.

Heeft u nog vragen over de laadoplossingen voor uw Toyota of een ander merk? Stuur een e-mail naar klantenservice@laadpaalkoopjes.nl. 

Bij Laadpaalkoopjes.nl bent u verzekerd van deskundig advies, een ruim assortiment en snelle levering. Bestel nu een passende laadpaal voor uw Toyota en profiteer van het gemak van thuis opladen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.