Laadpaal Tesla

De Tesla Model 3 is de nieuwe middenklasse auto van Tesla en kan maximaal 11 kW laden. Echter, dit vermogen is meestal niet beschikbaar voor uw laadpaal thuis. Het adviseren van een laadpaal van 11 kW zonder Dynamic Load Balancing (DLB) is daarom niet het meest verstandige. Hiermee voorkomt u overbelasting aan uw elektra aansluiting in huis. 

Tegenwoordig hebben we in huis steeds meer zware verbruikers, zoals een cooker, stoomoven of keramisch/inductie kookplaat. Wanneer deze apparaten tegelijkertijd met een 11 kW laadpaal worden gebruikt, kan er overbelasting optreden. Dit kan leiden tot een stroomstoring in uw huis en laadpaal, wat natuurlijk niet is wat u verwacht van uw laadpaal thuis.

Bij Laadpaalkoopjes.nl adviseren wij daarom een laadpaal thuis met 11 kW en Dynamic Load Balancing (DLB). Dit heeft als voordeel dat uw Tesla Model 3 met een maximum van 11 kW kan laden wanneer er geen grote stroomverbruikers in uw huis zijn ingeschakeld. Dit is een laadsnelheid van 50 km per uur. Tegelijkertijd voorkomt DLB overbelasting door de laadpaal thuis.

Wij vinden DLB altijd nodig bij een 11 kW laadpaal thuis, maar dit wordt vaak niet gedaan. Het achteraf installeren van een kabel voor DLB kan echter duur zijn, terwijl het tegelijkertijd meenemen van een kabel hiervoor weinig extra kosten met zich meebrengt.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Welke laadpalen adviseert Laadpaalkoopjes.nl voor uw Tesla Model 3?

Wij hebben diverse laadpalen in ons assortiment die geschikt zijn voor de Tesla Model 3, zoals de Wallbox Pulsar Plus 11 kW, EVBox Elvi 11 kW en de Alfen Eve Single Pro-Line 11 kW. Klik op de laadpaal van uw keuze voor meer informatie en specificaties.

Bij Laadpaalkoopjes.nl bent u verzekerd van deskundig advies en ondersteuning bij het vinden van de juiste laadpaal voor uw Tesla Model 3. Bestellen is eenvoudig en snel met een ruime keuze aan betaalmethoden en snelle levering van uw bestelling. Kies voor Laadpaalkoopjes.nl en profiteer van een passende en betrouwbare laadpaal voor uw Tesla Model 3.