Laadpaal Opel

Bent u op zoek naar een geschikte laadpaal voor uw Opel elektrische auto? Bij Laadpaalkoopjes.nl vindt u een ruim assortiment aan laadpalen die perfect aansluiten bij de specificaties van uw Opel.

Opel heeft een aantal populaire elektrische modellen, zoals de Opel Ampera-e, Corsa-e en de Grandland X Hybrid4. De laadspecificaties verschillen per model. Zo heeft de Opel Ampera-e een maximaal laadvermogen van 50 kW en een CCS2 stekker, terwijl de Corsa-e een maximaal laadvermogen van 100 kW heeft en eveneens een CCS2 stekker. De Grandland X Hybrid4 daarentegen heeft een maximaal laadvermogen van 3.7 kW en een Type 2 stekker.

Bij Laadpaalkoopjes.nl hebben we een breed assortiment aan laadpalen die geschikt zijn voor uw Opel elektrische auto, zoals de Wallbox Pulsar Plus 22 kW, de EVBox Elvi 22 kW en de NewMotion Home Advanced 22 kW. Deze laadpalen zijn allemaal voorzien van een CCS2 stekker, wat betekent dat ze geschikt zijn voor het snelladen van uw Opel Ampera-e en Corsa-e.

 

Voor de Opel Grandland X Hybrid4 heeft u een laadpaal nodig met een maximaal laadvermogen van 3.7 kW en een Type 2 aansluiting. Bij Laadpaalkoopjes.nl hebben we diverse laadpalen die passen bij deze specificaties, zoals de Wallbox Pulsar Plus 3.7 kW, de EVBox Elvi 3.7 kW en de NewMotion Home Basic 3.7 kW.

Bestellen van een laadpaal voor uw Opel elektrische auto bij Laadpaalkoopjes.nl is eenvoudig en snel. Wij bieden een ruime keuze aan betaalmethoden en een snelle levering van uw bestelling. Bovendien geven wij deskundig advies en ondersteuning bij het vinden van de juiste laadpaal voor uw Opel.

Kies vandaag nog de perfecte laadpaal voor uw Opel elektrische auto bij Laadpaalkoopjes.nl en profiteer van onze deskundige service en snelle levering. Zo kunt u binnenkort weer zorgeloos en snel de weg op met een volledig opgeladen auto. Bestel nu en maak uw leven als elektrische rijder een stuk makkelijker!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.