Laadpaal Volkswagen Golf-e

Op zoek naar een goed laadstation voor uw Volkswagen e-Golf? Volkswagen is een bekend automerk en produceert ook duurzame auto’s, waaronder de elektrische variant van de Volkswagen Golf, de e-Golf. Deze auto heeft een actieradius van circa 230 kilometer en is fluisterstil en innovatief. Het is dan ook niet verrassend dat deze auto erg populair is geworden vanwege zijn betrouwbare imago, redelijke actieradius en aantrekkelijke aanschafprijs. Volkswagen heeft inmiddels meer elektrische modellen, zoals de e-Up, ID.3 en ID.4, en elektrische bestelwagens, zoals de e-Crafter.

Bij Laadpaalkoopjes kunt u terecht voor een breed assortiment wandladers en laadpalen voor uw Volkswagen e-Golf, inclusief professionele installatie. Ons assortiment bestaat uitsluitend uit kwaliteitsmerken zoals Alfen, EVBox, Lanova, Wallbox en Webasto. Om ervoor te zorgen dat uw accu na het laden volledig is opgeladen en u uw e-Golf probleemloos kunt gebruiken, is het belangrijk om een geschikte lader voor uw auto te kiezen.

Als u op zoek bent naar een wandlader of laadpaal voor uw Volkswagen e-Golf, moet u rekening houden met het laadvermogen van uw auto, dat 7,2 kW bedraagt voor de nieuwste versie van de e-Golf. Een 1-fase aansluiting voldoet niet meer voor deze auto, omdat deze dan voor de volle 100% belast wordt. Het is beter om een 3-fase aansluiting van 16A te kiezen, waarvan in de praktijk 2 fasen worden gebruikt. Om ervoor te zorgen dat u ook bij een hoger laadvermogen van uw volgende elektrische auto geen beperkingen ondervindt, raden wij aan om te kiezen voor een wandlader of laadpaal van minimaal 11 kW.

Om te voorkomen dat het laden van uw VW e-Golf leidt tot overbelasting van de elektriciteitsaansluiting, adviseren wij om te kiezen voor een laadstation met Dynamic Load Balancing. Dit systeem beperkt het opgenomen vermogen van de lader zodra er overbelasting dreigt. Houd er ook rekening mee dat als u de eerste versie van de VW e-Golf heeft, die een kleine accu heeft, u deze ook via het normale stopcontact kunt opladen, maar dit duurt wel langer en er bestaat een risico op overbelasting van de aansluiting, bedrading of contactdoos. Kies daarom voor een passend laadstation voor uw Volkswagen e-Golf, en laat deze deskundig installeren door Laadpaalkoopjes.nl.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.